maanantai 13. syyskuuta 2010

Jani

Olin kiskaista capuccinot väärään kurkkuun, kun Google Analyticsin avatessani huomasin blogimme kävijämäärän kasvaneen räjähdymäisesti viime keskiviikosta lähtien. Aikani kahveja niisteltyäni tajusin, että kyse on tietenkin vanhasta postauksestamme tämän hetken googlatuimmasta henkilöstä Suomessa. Kyseessä ei ole Serie A -debyyttinsä tehnyt Perparim Hetemaj eikä edes Stephen Elop, vaan mies jonka sukunimeä ei edes kukaan tiedä. Nyt puhutaan siis surullisen kuuluisasta Janista, joka on tullut tutuksi kaikkien aikojen katsotuimmusta kotimaisesta dokumentista ja vuoden katsotuimmasta kotimaisesta elokuvasta Reindeerspotting.

Rest in Peace Jani ja kaikki muutkin turhan nuorena nukkuneet.

1 kommentti:

  1. Itsekin Rovaniemen tyttönä (poismuuttanut, huh sentään :D) kauhistelin leffan ilmaannuttua. En ole viitsinyt sitä vielä siitäkään syystä kattoa, että pelkään järkyttyväni jos edes puolituttuja näkyy mukana -roi ei loppupeleissä kauhean iso paikka kumminkaan ole, ihmisiä tuntee paljon vähintään muutaman muun kautta.

    Juuri Eevan leffablogiinkin tuumailin, miten vähän on tullut nähtyä tätä kurjempaa puolta elämästä kotikonnuilla, vaikka yli parikymmentä vuotta siellä on vietetty. Ehkä huumeidenkäyttäjät sulkeutuvat enemmän omiin piireihinsä ja paikkoihin...

    Surullista on kyllä nuoren poismeno, oli se sitten huumeista riippuvaista tai ei.

    VastaaPoista