sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Marc Webb: (500) Days of Summer (2009)


Tuli katsottua kehuttu (500) Days of Summer, joka olikin ihan hyvä romanttiseksi komediaksi. Leffa kuvasi ehkä hieman särmikkäämpiä ihmisiä kuin rakkaustarinat yleensä. Pariskunta oli ihanan kreisi sekoillessaan Ikeassa ja muuta kivaa. Niin no, ainakin sekoili Ikeassa. Paljon oli hyvää musiikkia, joka liittyi aina tarinaankin. Oli kai elokuvassa jotain muutakin, mutta ei tämä nyt mikään mestariteos ollut sentään.

Juoni oli kuten rakkaustarinassa yleensä (vaikka elokuva kiistääkin olevansa rakkaustarina). Poika rakastuu tyttöön (tai mies naiseen, mutta elokuvassa heitä kutsutaan pojaksi ja tytöksi), he alkavat tapailla, tyttö ei tykkääkään pojasta, sitten poika meinaa saada tytön takaisin, mutta lopulta tyttö ei rakastakaan poikaa, mutta onneksi poika tapaa lopussa jonkun yhtä upean tytön ja myös tyttö numero 1 on jo onnellisesti naimisissa eli loppu on kuin onkin onnellinen.

Viihdyttävä elokuva

Kouluarvosana: 8-

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa juuri sellaiselta, joka on katsottava kun tuntee olonsa enemmän aasiksi kuin älykkääksi :D Viihteellistä perushuttua.
    Gordon-Levitiin kohdistuva uteliaisuus pamahti Inceptionin myötä, joten näitä uusimpia miehen tuotoksia on alettava katteleen :D

    VastaaPoista
  2. Joo, tämä on kyllä hyvä valinta hömppä-illan viihdyttäjäksi.

    VastaaPoista